Continue reading "Iti multumesc""/>

Îți multumesc te-ai înscris!

Felicitări pentru că ai luat decizia de a fi alături de mine la Workshop-ul REINVENTEAZĂ-ȚI RELAȚIILE!
 
Acum că te-ai înscris cu succes, mai ai de făcut doar un singur pas pentru a-ți ocupa locul:

Să achiți contravaloarea workshop-ului în funcție de varianta de preț pe care ai ales-o, folosind următoarele date:

Beneficiar: Floroiu C Daniela PFA
Banca: First Bank
IBAN: RO59 PIRB 4256 7722 7400 1000


Îndată ce ai finalizat și formalitatea aceasta, rămâne să ne întâlnim online sâmbătă, la ora 9,55 pe platforma Meet Google.
 
Vor fi două  zile pline în care vom învăța împreună și ne vom și distra în același timp (am pregătit exerciții amuzante care să te ajute să reții ușor ceea ce înveți). Programul workshop-ului este zilnic de la 10,00 la 18,30.
Ora de final poate suferi modificări în funcție de dinamica grupului.


Vom face în fiecare zi câte o pauză de prânz în jurul orei  13.30, iar în timpul zilei vom avea încă două pauze de cafea.
 
Vei avea ocazia să afli:

  • Care sunt acele întrebări ale căror răspunsuri îți arată dacă ești în relația potrivită sau dacă partenerul pe care tocmai l-ai cunoscut este potrivit pentru tine sau nu
  • Cum să-ți schimbi acele convingeri care îți sabotează relația cu un partener sau potențial partener
  • Cum să-l ”descifrezi” pe cel din fața ta și -i vorbești ”pe limba” lui, astfel încât nu doar să te audă, ci și să te înțeleagă
  • Cum îți gestionezi emoțiile în situații de stress puternic, să ajungi să fii calm(ă) chiar și atunci când partenerul are accese de nervozitate
  • Cum să comunici ca să obții ceea ce vrei, nu ceea ce nu vrei
  • Cum  să menții  în permanență relația cu partenerul tău vie, dovedești mereu partenerului că îl iubești și să primești din partea partenerului de cuplu dovada că ești iubit(ă)

...plus multe alte lucruri interesante :) 

Va fi un workshop interactiv, așa că te sfătuiesc să-ți aduci la tine o agendă și un pix. Vei face exerciții de cunoaștere de sine și vei învăța cum să duci relația ta la un alt nivel, așa că... să nu te miri dacă cei din jur vor observa la tine o schimbare chiar din prima zi de luni de după acest weekend. :)

Îți promit că dacă vei aplica tot ceea ce înveți, îți vei recăpăta liniștea interioară și vei învăța să comunici MULT MAI PRESUS de cuvinte.


Vei învăța să citești dintr-o privire un om astfel încât să-i vorbești ”pe limba lui” și să-ți deschizi astfel calea spre mintea și inima lui.

Miercuri, înainte de workshop, vei primi din partea mea un email cu câteva întrebări pregătitoare.
 
Pentru orice detalii organizatorice mă poți contacta la numărul de telefon: 0744.300.206.

Dacă dorești factură fiscală, te rog să-mi trimiți datele firmei (Denumire, Nr. înmatriculare la registrul Comerțului, CUI, adresa sediului social, cont și bancă) prin email la: coaching@daniela-floroiu.ro iar eu îți voi transmite factura în format electronic la adresa de email indicată la înscriere.

Abia aștept să te cunosc!

 * Important!
Te rog notează-ți datele în agenda ta deoarece în cazul în care nu te prezinți în ziua workshop-ului, pierzi jumătate din suma achitată, suma rămasă urmând a fi luată în considerare pentru același workshop la o dată ulterioară.  

Pe curând,

Daniela Floroiu